söndag 15 juli 2018

NYHET! Gårdsbutik på Flemmingsbacken

Eftersom intresset av att köpa honung direkt från gården varit så stort utökar vi vår service med att under juli och augusti hålla gårdsbutiken öppen varje onsdagskväll mellan 18.30-20.30. 

Vi håller kvar vår populära honungskväll (8.8) där vi förutom honungsförsäljning även bjuder på café och bisnack, men eftersom parkeringsplatserna knappt brukar räcka till på honungskvällen erbjuder vi ett snabbare alternativ för dig som vill göra snabba affärer 😊.

I gårdsbutiken gäller kontant betalning och här hittar du förutom vår traditionella honung under juli och augusti även den mörka och aromatiska färska honungen. Läs mer i inlägget med rubriken "Färsk råhonung".

Vi är en av de få bigårdar som erbjuder våra kunder att fylla sina egna kärl och burkar med färsk råhonung -nästan direkt ur slungan.

Ta med rena ämbaren eller burkar och vi fyller dem på plats, väger och tar betalt 😊. Kontantbetalning. Vi har även livsmedelsgodkända ämbaren på plats som du kan köpa. Antalet ämbaren är begränsade så ta gärna med egna så är du säker på att få den mängd du vill ha. Priset för honung i lösvikt är 11 € / kg.

I vår gårdsbutik kan du även naturligtvis köpa färdigt burkad honung -antingen råhonung ( i juli och augusti) eller traditionell honung.

2018 års priser är följande:

Plastburk á 450 g = 5,50 €
Glasburk á 500 g = 7,00 €
Lösvikt 11,00 €/kg

Under resten av året kan du, om du har vägarna förbi hämta honung från vår gård. Då behöver du höra av dig innan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar