Köpa honung

Vad roligt att du vill köpa vår honung. Som kund hos oss har du flera alternativ.

1) Direkt från gården.
I juli och augusti är vår gårdsbutik öppen varje onsdag mellan 18.30-20.30. Adressen är Ketovägen 93, Veikars, Korsholm.

Vi är en av de få bigårdar som erbjuder våra kunder att fylla sina egna kärl och burkar med färsk råhonung -nästan direkt ur slungan.

Ta med rena ämbaren eller burkar och vi fyller dem på plats, väger och tar betalt 😊. Kontantbetalning. Vi har även livsmedelsgodkända ämbaren på plats som du kan köpa. Antalet ämbaren är begränsade så ta gärna med egna så är du säker på att få den mängd du vill ha. Priset för honung i lösvikt är 11 € / kg.

I vår gårdsbutik kan du även naturligtvis köpa färdigt burkad honung -antingen råhonung ( i juli och augusti) eller traditionell honung.

2018 års priser är följande:

Plastburk á 450 g = 5,50 €
Glasburk á 500 g = 7,00 €
Lösvikt 11,00 €/kg

Under resten av året kan du, om du har vägarna förbi hämta honung från vår gård. Då behöver du höra av dig innan.

Antingen per telefon 050 520 6212 (Jenk) eller 050 462 9093 (Maria)
eller genom att sända e-post till jens.osteraker@gmail.com eller maria.osteraker@gmail.com

2)  Via REKO
Vi deltar i REKO utdelningarna i Vasa och Vörå-Oravais-Maxmo. I Vasa brukar vi dyka upp ungefär en gång per månad och i Vörå-Oravais-Maxmo några gånger per år. Honung står sig i flera år så för miljöns skull kör vi mera sällan och önskar att våra kunder istället kan köpa fler burkar på en och samma gång.

3)  Via din förening
Spelar dina barn t.ex. fotboll eller ishockey och du har tröttnat på att sälja wc-papper eller behöver din lokala förening lite extra inkomster? Sälj honung! Hör av dig till maria.osteraker@gmail.com så sänder jag mer information.

4) Via din arbetsplats

Är ni flera honungskonsumenter på samma arbetsplats, i samma marthaförening, i samma släkt eller i samma by? Då kan ni kontakta mig på maria.osteraker@gmail.com så sänder jag beställningslistor som ni kan printa ut och fylla i på jobbet. Sedan levereras honungen direkt till arbetsplatsen tillsammans med individuella bankgiron. Minimiantal beställda burkar är 40 stycken och den här tjänsten gäller i och kring Vasa.

Vad vi inte gör ... Vi levererar inte honungen per post. Detta eftersom honungen är tung och frakten blir dyr.